zaterdag 13 december 2008

Badajoz


Afgelopen vrijdag zijn we het land maar eens uitgevlucht.

Na 3,5 maand hadden we hier de Banaan en de Praxis wel gezien, en het viel wel mee hoe denderend leuk dat nou was.

Andere studiegenoten waren al een paar keer naar Badajoz in Spanje geweest en zeiden dat dat helemaal te gek is, dus hadden we besloten er ook m aar eens heen te gaan.

Vrijdag dus met zijn 6en weg gegaan. Chris als de BOB in m'n auto en Mark, Sander, Jeroen, Remco en ik in de auto. Gelukkig mocht ik meteen van de rest voorin en konden de jongens met z'n 4 achterin heerlijk op elkaars schoot zitten haha.

Check die prijs dan wejoo


Na ongeveer een uur rijden en een uur tijdsverschil kwamen we daar om half 11 lokale tijd aan. We hadden alleen geen enkel idee waar we ook maar heen moesten, dus op een gegeven moment maar langs de weg gestopt en geprobeerd enkele Spaanse dames aan te spreken. Helaas verstonden de dames geen woord engels, maar toch wilden ze ons helpen!?! (Portugezen zijn veel bitterder, behalve de familie Tavares hoor Tony ;) ) Een jongen die erbij liep sprak gelukkig 5 woorden engels, hij wist left, right, stop, straight en roundabout haha. Dus hij en een dame wilde bij ons in de auto, en 3 van ons gingen lopen. Zo vreemd zo'n vertrouwen maar geweldig haha.

Uiteindelijk bij een club gekomen, Broadway. Wij stonden in die rij te wachten, ijskoud!, zeker wel een graad of 1 a 2 (Wij zijn niets gewend nee haha, dat is ons minimum). En op een gegeven moment komt de dame die met ons mee reed, van loop met mij mee, en we konden 20 meter opschuiven naar de voorste plaatsen van de rij. Yes!

Uiteindelijk binnen gekomen staan we met z'n allen met een grote glimlach op ons gezicht, want we worden niet met de nek aangekeken, we worden gewoon meer bewonderd door de dames haha.


Elke dame wilde contact met je, 1 in het gehele gebouw sprak maar engels, maar toch wilde iedereen contact met je leggen. Geweldig haha. Opeens kom je een heel eind met buenos noches, en gracias.

Uiteindelijk om een uur of 4 wilden we gaan, werd er van ons door de Spanjaarden geeist dat we nog meegingen naar een andere club. Uiteindelijk even meegelopen maar toch dit aanbod vriendelijk afgeslaan, aangezien iedereen echt uitgeput was.

Om half 5 weer heerlijk naar huis vertrokken, en om half 5 lekker in je bed liggen. (Heerlijk dat Portugese tijdsverschil)

Al met al hele leuke avond wat zeker vaker gaat gebeuren.

X

P.S. Wat ook geen tegenvaller was, was dat er zeker wel 6 mooie dames in die tent alleen al waren, in tegenstelling tot 12 in heel Évora.

P.S.S. Ik weet het nate het moet niet gekker worden zoveel berichten ;)

donderdag 11 december 2008

Eerder naar NL

Sinds mijn terugkomst in Portugal is het helaas niet echt opgeschoten met vliegen. Ik heb nu 3 keer gevlogen.

In de afgelopen drie weken is de laptop dus mijn beste vriend geworden eveneens als de sportschool ;)

Maar goed nieuws is er natuurlijk ook nog, ik ben 4 dagen eerder vrij! In plaats van de 24e naar NL te komen kunnen we nu de 20e al komen. Even 2 weken lekker in het koude Nederland! Lekker in je eigen bedje slapen op je dikke matras.

Verder is Sint ons natuurlijk hier ook niet vergeten. Alleen bleek de Sint in plaats van in Spanje te wonen opeens in Wilnis te zitten ;) Chocola en taaitaaipoppen werden massaal opgestuurt voor Chris, Mark en mij. Dank u lieve Sint!

X