woensdag 27 augustus 2008

Klaar in NL, op naar Portugal!

Vandaag de laatste cursus afgerond van het firefighting, dus alles in Hoofddorp zit er nu op!

Afgelopen weekend natuurlijk nog de laatste leuke feestjes gehad met iedereen,  toen maandag nog een cursus Aviation Security gehad. Daar werden de kleine dingen rond de beveiliging verteld rond het vliegen en we moesten zelf een terroristische aanslag bedenken. Natuurlijk was onze geniale bomaanslag de beste, maar hieruit blijkt maar hoe makkelijk het is om een aanslag te bedenken en dan daadwerkelijk uit te voeren.

Dinsdag een les Botlang gehad. Dit is een cursus waar je leert hoe je kaarten moet gebruiken en waar je alles kan vinden in een gigantisch boekwerk. Aanvankelijk zouden we daar vandaag nog een examen van krijgen, maar dit ging niet door vanwege het feit dat het IVW een nieuwe toets wil instellen met een nieuw boek. Deze toets zullen we dus ergens in Portugal krijgen terwijl we dan al de hele kaartenrattaplan beheersen, lichtelijk onzin, maar goed.

Vandaag dan nog laatste cursus firefighting afgerond. S'ochtends eerst wat theorie gehad en daarna konden we naar een ruimte waar er een brand in de cabine werd gesimuleerd. Dit verliep wel aardig en hieronder is een klein idee van hoe het eigenlijk niet moet ;)




Het volgende bericht van me zal waarschijnlijk zijn wanneer ik in het heerlijk, warme, zonnige Portugal ben gearriveerd, dus tot dan!