maandag 1 september 2008

Nieuw nummer en nu echt gaan beginnen!

De afgelopen 2 dagen een beetje kunnen rusten alvast wat kunnen beleven van het heerlijke weer. Nu kunnen we echt gaan beginnen met het studeren. 

Toen we hier aankwamen de eerste van de 2 rustdagen lekker de hele dag bij het zwembad gelegen, beetje bijgekomen van de lange reis en zondag-avond met de groep die er al was wat gaan eten en toen bij jongens die hier al langer in Portugal zitten wat gedronken en toen doorgegaan naar de kroeg met zijn allen. NLS-studenten zijn zeer bekend in deze kroeg, Cup of Joe, dus hier werden we goed ontvangen haha.

Maandag dus dan ook maar rustig bij het zwembad gelegen en even wezen kijken bij ons huisje. Dit blijkt zeer goed te zijn, en de vrouw die het beheert is gewoon helemaal Nederlands dus geen problemen met miscommunicatie dan ook wat natuurlijk ook fijn is. Het ligt maar 10 minuten rijden van het vliegveld af en net buiten Evora, heerlijk. Een zwembad erbij e.d.

Foto's zullen ook wel volgen, alleen zijn die nu niet gemaakt en die op de site zijn nou niet je-van-het.

Vandaag dus echt begonnen aan de grondschool. Meteen dikke mappen gekregen om te gaan leren, niet normaal, maar we hebben even tot maandag om te leren, dus dat zal vast wel goed komen!

En nog even een nieuw nummer doorgeven aan iedereen, aangezien het Nederlandse nummer wel erg duur anders wordt. 

Het nummer is:
+351933748144

Dit betekent niet dat het andere nummer niet meer bestaat, alleen zal ik daar iets minder snel op reageren of misschien met een ander nummer maar dat merk je wel.